Inspiratie begint met kijken.......

Neem hiernaast alvast een kijkje in onze nieuwe programma's, nieuwe details en nieuwe kleuren van 2022, van modern tot retro, van een landelijke tot industriƫle look !

NIEUW in 2022: Een keuken voor de toekomst !

Voor de productie van keukens is een grote hoeveelheid hout nodig. Steeds vaker horen we dan ook dat de fabricage van keukens minder milieubelastend moet zijn. Want elders op de wereld vindt op grote schaal ontbossing plaats, met alle klimatologische gevolgen van dien. Keukens & Keukens introduceert daarom de nieuwe lijn Greenline keukens. Onze keukenkasten zijn vervaardigd uit milieuvriendelijk plaatmateriaal van Greenline Bioboard en heeft een hoge stabiliteit voor zeer stevige kasten. Greenline Bioboard is PEFC gecertificeerd, wordt milieuvriendelijk en energiezuinig geproduceerd en is volledig recyclebaar.

Keukens & Keukens realiseert niet alleen uw droomkeuken, maar zet hiermee ook een bewuste stap richting een duurzame toekomst !

PEFC is wereldwijd hét onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer. Het uiteindelijke doel van PEFC™ is dat alle bossen ter wereld op een duurzame manier worden beheerd.