Keukens & Keukens

Keukens & Keukens, een naam die precies weergeeft waarin ons bedrijf in is gespecialiseerd: Keukens ! 

Een persoonlijke én professionele keukenzaak, waar de zaakvoerders Marc en Anita Schellekens pas tevreden zijn, als ook hun klanten tevreden zijn !  

"We hebben de grootse keuze uit de regio in zowel greeploze, romantische en design keukens, in diverse materialen als massief hout, gelakt of onbewerkt, folie en laminaat. We hebben voor iedereen de keuken van zijn dromen en voor ieders budget."


Graag stellen wij ons persoonlijk aan u voor: 

Marc Schellekens          

zaakvoerder en eigenaar

“Uw keuken is de spiegel van uw persoonlijkheid”  is zijn motto.

Een man met een echt keukenhart, die dit jaar zijn dertig jarig jubileum viert.

Als u met hem praat over het ontwerpen van keukens en over kwaliteit, ervaart u nog steeds dezelfde passie als de tijd dat hij begon.

      

Anita Schellekens-Koenraads

zaakvoerder

"Ik ben pas tevreden, als de klant tevreden is"

Zij zorgt voor de ontvangst in de showroom, en is verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling.

Samen runnen zij hun bedrijf met de nodige ervaring en enthousiasme, met hart voor hun zaak !

    

Felicia v. Dijk


Keukenadviseur

"Alle plezier in het adviseren van mijn klanten"

Felicia adviseert u over alle mogelijke kleuren en opstellingen van uw droomkeuken.

Zij probeert altijd een keuken te ontwerpen die voor 100% voldoet aan uw wensen en het liefst binnen het gestelde budget.

Eigen montagedienst:

Onze keukenplaatsers zijn stuk voor stuk echte schrijnwerkers, die onze keukens plaatsen en aansluiten, met dezelfde passie zoals wij ze ontwerpen en verkopen !

Voor wat betreft het maken van de juiste keuze bent u bij Keukens & Keukens absoluut op het goede adres. Er staan meer dan 20 keukens in onze sfeervolle showroom opgesteld en heeft u de keuze uit meer dan 250 modellen.

Door de jarenlange ervaring en de goede contacten met onze leveranciers, zijn ook onze prijzen ver uit de beste uit de regio. Het feit dat we klanten hebben uit de hele Kempen en zelfs uit Antwerpen en Leuven, en over de grens in Nederland zegt genoeg...!

Meer dan 70 % van de nieuwe klanten worden doorgestuurd door onze bestaande klanten die eerder een keuken bij ons kochten en meer dan tevreden zijn over de gehele afwikkeling, van bestelling tot aan de werkelijk oplevering.