Een ware revolutie ...

In een groot aantal nieuwe keukens wordt hij inmiddels geplaatst. De QUOOKER. Een kraan die direct kokend water levert.

U kunt kiezen tussen een kokend-water-kraan met bijpassende mengkraan, of de nieuwe Quooker Fusion, één kraan voor warm, koud en kokend water. Allebei even veilig, en verkrijgbaar in acht kraanmodellen en drie finishes.

En wie denkt dat de Quooker een energieverslinder is, die heeft het mis. Door de geoctrooieerde hoogvacuümisolatie is het stand-by verbruik maar 5 cent per dag. En de COMBI is zelfs verreweg de zuinigste warm- en kokend-water-voorziening voor uw keuken.

Zonder een Quooker is uw keuken niet compleet.

Quooker FLEX met flexibele uittrekslang

Energie- en waterbesparend

Door de perfecte hoogvacuüm-isolatie verbruikt het Quooker-reservoir maar 5 cent per dag om voort-durend kokend water klaar te hebben staan. Bovendien tap je met een Quooker altijd precies de hoeveelheid kokend water die je nodigt heb. Kies je voor de COMBI, die ook warm water voor de mengkraan levert, dan ga je echt besparen. Want die rekent af met verspilling van water en energie door een lange warmwaterleiding naar de keuken.

Met de Quooker FLEX, nog meer gebruiksgemak dankzij de flexibele uittrekslang voor warm en koud water en is 100% veilig dankzij de kokendwater-stop. De Quooker FLEX is de meest flexibele kokend-waterkraan ter wereld !