Betaalbare kwaliteit ....

In het jaar 2000 besloten ETNA, ATAG en Pelgrim de handen ineen te slaan en verder te gaan als ATAG Nederland B.V. Dankzij de verdiende, goede naam van de drie A-merken, het zeer complete productenpalet en het innovatieve dienstenpakket, speelt de organisatie een bijzonder grote rol in de keukenbranche.

Op het begrip kwaliteit heeft ETNA een eigen visie, en heeft dan ook een eigen (gecertificeerd) laboratorium, een eigen ontwerpafdeling en eigen testcentrum. Ook onze omvangrijke, logistieke organisatie staat als een huis en zorgt voor een snelle levering en service. Bij ETNA is dan ook alles controleerbaar. Van het apparaat dat bij u in de keuken staat, weten zij precies waar het gemaakt is, waar de grondstoffen vandaan komen en waarom. Niet voor niets geeft ETNA met een gerust hart vijf jaar garantie.

160 jaar vakmanschap

Wat wil de moderne thuiskok? Op die vraag geeft ETNA al 160 jaar een overtuigend antwoord. Dat begon met de befaamde ETNA-ijzergieters, die al in een ver verleden de Nederlandse en Vlaamse keukens opwaardeerden met oerdegelijke fornuizen. Anno 2017 onderzoekt ETNA nog steeds wat thuiskoks willen, met een strakke blik op kwaliteit, design en betaalbaarheid. Zo brengen zij innovaties binnen handbereik van iedereen. En zo maakt ETNA kwaliteit betaalbaar !