Voor de echte thuiskok !

ATAG is er voor de bevlogen thuiskok. ATAG weet wat u verlangt en spelen daarop in met hoogwaardige, praktische en duurzame kookapparatuur - met een professionele touch. Voor thuiskoks is geïnspireerd koken een creatieve bezigheid, een onderdeel van hun levensstijl. Thuiskoks zijn mensen met ambitie in de keuken. Ze hebben een positieve kijk op het leven, houden van gezelligheid en zijn enthousiast over alles wat met koken te maken heeft. Koken met mooie en goede apparatuur verhoogt uw kookplezier, en herkent de thuiskok zich daarom in de kookapparatuur van ATAG !

ATAG is de grootste fabrikant van inbouwapparaten in de Benelux en biedt u naast haar kookapparatuur met 8 jaar fabrieksgarantie, een volledig gamma van apparaten voor het maken van de moderne functionele keuken.

Kom langs tijdens de ATAG Kookdemonstratie !  

Wenst u de ATAG apparatuur beter leren kennen? Dat kan, want regelmatig organiseren wij kookdemonstraties in onze Demo keuken in onze showroom aan de Vrijheid 30 te Hoogstraten. Doorlopend laat onze professionele ATAG-kok zien wat voor lekkers en moois u met de ATAG apparatuur kunt maken.