Koken met vertrouwen !

Jamie Oliver kookt met Bauknecht, het beste van zijn kookfilosofie gecombineerd met de innovatieve apparaten van Bauknecht !

Bauknecht betekend koken met vertrouwen ! Bij aankoop van minimaal 4 verschillende inbouwapparaten biedt Bauknecht 3 jaar verlengde garantie bovenop de basisgarantie van 2 jaar.Nieuwste designs en innovaties ....

Met de exclusieve en intuïtieve 6TH SENSE technologie kunt u voortaan koken als een topchef!

De intelligente 6TH SENSE technologie stelt automatisch alle parameters in en regelt het volledige bereidingsproces voor u om perfecte resultaten te garanderen met een laag energieverbruik.

Dagelijks gemak met de Quooker !

De QUOOKER levert direct kokend water, kant en klaar kokend water de hele dag door !

Een Quooker bestaat uit een keukenkraan en een reservoir in uw keukenkastje. Er zijn verschillende mogelijkheden. Ga voor het gemak van een 3-in-1 kraan of een aparte kokendwaterkraan. Kies welke kraan bij u past.

Een thuiskok kookt met ATAG...

ATAG is er voor de bevlogen thuiskok, en weet wat u verlangt van hoogwaardige, praktische en duurzame kookapparatuur, met een professione touch.

Pelgrim, gemak dient de mens !

Met apparaten van Pelgrim kunt u sneller en effiënter werken en het schoonmaken u nauwelijks tijd kost - of zelfs volledig autmatisch aangaat.

ETNA maakt kwaliteit betaalbaar...

ETNA onderzoekt wat thuiskoks willen, met een strakke blik op kwaliteit, design en betaalbaarheid. 160 jaar vakmanschap binnen handbereik van iedereen !

Grohe keuken-mengkranen staan voor kwaliteit en een uitermate mooi design !

Onze andere partners: Heeft u bepaalde wensen qua merk apparatuur ? Keukens & Keukens levert u graag alle apparatuur van toonaangevende merken.